DIFF

DIFF (DO IT FOR FUN)

Tā kā šobrīd ir ļoti aktuāli domāt un darīt veselīgi, tad nodibinājums Dessert Place ir izveidojis sadarbību ar uzņēmumu Mājas Alus un izveidojis labas gribas projektu Dari lietas prieka pēc . Projekta ietvaros mēs dosimies pie māksliniekiem, kuri Mājas Alus tehnikas un darbinieku pavadībā, veidos paši savus produktus, ko ir iespējams izveidot sadarbībā ar Mājas Alus piedāvāto tehniku un materiāliem. Un galvenais kritērijs nav ekonomiskais pamatojums, bet gan skaidra pārliecība, ka mēs pagatavojam paši!

Vīnu pagatavot mājas apstākļos ir patiešām viegli (Profesionālu video, spied šeit). Sākuma komplekti pieejami pēc saites……..(spied šeit).  Bet kā tas sanāk mums, sekojiet šai sadaļai!

No domas pie darbiem, esam pie Vladimira Pavlova un sākam gatavot vīnu. Fotoreportāža sekos tuvāko dienu laikā.
1. Vispirms ieskrūvējam kraniņu un izskalojam tvertni, pielīmējam termometru
2. Ielejam 10 litrus kvalitatīva ūdens
3. Pielejam vīnogu ekstraktu un samaisām. Šī brīža produkta stadija ir vīnogu sula. Risks patērēt pirms sagatavošanas.
4. Papildinām ūdens apjomu līdz atzīmei 23 litru un vēlreiz kārtīgi samaisām
5. Izmēram cukura līmeni kurš šobrīd ir 19 balinki, mērījumi savukārt norāda ka vīnam būs 8,9 procenti stipruma!
6. Padomājam un izdomājam, vēlamies nedaudz stiprāku vīnu un pieberam paši klat cukuru, cik majās bija (aptuveni 1 kg)! Maisām līdz cukurs izkūst
7. Ielejam glāzē sulu un uzbriedinām tajā raugu, ko pēcāk pievienojam tilpnē un apmaisām

8. Ievietojam vākā hidrovarstu, ielejam tajā ūdeni un uzliekam vāku! Gaidam 2 nedēļas! Līdz nākošam pagatavošanas etapam.

Pirmais etaps ceļā uz Mājas vīnu ir prasījis aptuveni 1 stundu!

One response to “DIFF

  1. Atbalsojums: DIFF | MEET YOUR ARTIST

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s